Søg
Close this search box.

Slow juicer bäst i test: Vi har stillat törsten med de bästa juicepressarna på marknaden. Vilken utser vi till bästa juicern?

Witt Slowjuicer

Stor Juice Test! Kan vi fresta dig med ett läckert glas färskpressad juice? Vi kan inte göra det åt dig, men vi kan ge dig bra råd om vilken juicepress du ska välja! Se vilken juicepress vi utser till bästa slowjuicer 2024!

Onyx Slow Juicer
Onyx Slow Juicer
Slow Juicer Bäst i Test

ONYX SLOW JUICER

  • Maximal juice – Minimalt spill
  • Passar för hela frukter!
  • Lätt att rengöra
  • Bra pris – Ett bra erbjudande på en slowjuicer!
Bäst i test juicer: Onyx Slow Juicer

Slowjuicer bäst i test

Är du på jakt efter den bästa slowjuicern? låt oss hjälpa dig på vägen. Vi har druckit oss glada i juice från de bästa juicerna på marknaden och kan nu ge vårt förslag på bästa juicern!

Bästa Slow Juicer:

I den här artikeln nämns begreppen Juicer, Slowjuicer, Juice maskin och Juicepress. Varför alla dessa uttryck? Det får du nog fråga oss om, men det beror väl på en blandning av engelska termer som har smugit sig in i vårt språk och allmän förvirring. Låt oss därför börja med att reda ut begreppen innan vi går vidare till recensionerna!

Skillnaden mellan en juicer och en slow juicer ligger främst i hur de extraherar juice och kvaliteten på den resulterande saften. Innan tekniken verkligen slog igenom på juicemarknaden, skulle man uppleva att en stor del av ens frukt inte pressades i de gamla juicerna. Så är det inte idag. I stort sett alla juicers som säljs idag är s.k. Slow Juicers och kan få mycket mer juice ur varje frukt än de ursprungliga juicers, men olika tillverkare använder ofta fortfarande uttrycket “juicer” för sin produkt. Förvirringen minskas inte av att vissa också använder termen “saftpress”. Oavsett förvirringen fastställer vi här att alla de granskade produkterna i denna juicertest faller under kategorin “Slowjuicer”.

1

ONYX COOKWARE™ SLOW JUICER

Onyx Slow Juicer Recension och Test

NoraDahl har haft glädjen att testa Onyx Cookware™ Slow Juicer i vårt kök och vi måste säga det som det är, det är en fantastisk slowjuicer, den bästa av de juicers vi har testat. Så om du vill inkludera färska och näringsrika juicer i din dagliga rutin, bör du titta mot denna juicer!

Minimalt spill: En av de bästa egenskaperna med denna Onyx slowjuicer var dess förmåga att extrahera maximal juice med minimalt spill. Genom att använda en unik slow-juicing-teknik bevaras näringsämnen, enzymer och antioxidanter, vilket säkerställer att varje klunk är fylld med de hälsofördelar vi alla söker.

Passar hela frukter: Vi har alla uppskattat bekvämligheten med att kunna “juice”, som det så vackert kallas, hela frukter utan att behöva spendera tid på att skära dem i små bitar först. Den stora tillförselsröret gör processen snabb och problemfri.

Diskmaskinsäker: Rengöringen av Onyx Slow Juicer är enkel. De avtagbara delarna tål en tur i diskmaskinen, och med den medföljande rengöringsborsten är det en enkel uppgift att hålla juicern i toppskick. Detta gör hela upplevelsen mer praktisk och tidsbesparande.

Bevarar näringsämnena: Tekniken som används för att göra juicen är en så kallad slowjuicing-teknik, vilket innebär att den extraherar juicen med en låg rotationshastighet, vilket säkerställer att saften syresätts så lite som möjligt, vilket bevarar de värdefulla näringsämnena och ger en juice som inte bara smakar färskt utan också ger kroppen den bränsle den behöver.

Vardagens energikälla: Det går snabbt att göra ett glas juice och man känner verkligen en markant förbättring av energinivån. Onyx Slow Juicer levererar inte bara en omedelbar energikick, utan de naturliga sockerarterna ger också kontinuerlig energi under dagen, och om du inte kan dricka hela ditt glas samma dag, så kan du lägga resten i kylskåpet, det smakar också bra nästa dag!

INVESTER I DIN HÄLSA MED EN ONYX COOKWARE™ SLOW JUICER! För alla som söker en enkel och bekväm hälsofrämjande faktor är en Onyx Slow Juicer det perfekta valet. Det är inte bara en juicer, det är en livsstilsförändring och hos NoraDahl tvekar vi inte att rekommendera denna produkt, som dessutom kommer till ett mycket överkomligt pris. Det finns ingen anledning att betala 4-5.000 kronor för en slowjuicer när man kan få en billig slow juicer som är helt på nivå med de dyraste, men till långt under halva priset.

Fördelar

Vad köparna säger

2

WITT PREMIUM SLOWJUICER

WITT SLOWJUICER RECENSION OCH TEST

Bedømmelse: Witt Premium Slowjuicer

Witt Premium Slowjuiceren imponerar med sin kombination av effektivitet, låg ljudnivå och mångsidighet, vilket gör den till ett utmärkt val för juice-entusiaster. Med tre olika rotationshastigheter (40/60/80 varv/min) samt en reversfunktion erbjuder denna juicepress imponerande prestanda som kan anpassas för olika frukter och grönsaker.

Det som verkligen utmärker Witt Premium Slowjuiceren är dess inkluderade 3 filter, designade för olika ändamål – juice, smoothies eller sorbet. Detta gör maskinen mångsidig och ger användarna möjlighet att experimentera med olika recept och texturer. Oavsett om du vill ha en uppfriskande juice, en läcker smoothie eller en hälsosam sorbet, har denna juicepress de nödvändiga funktionerna.

Rengöringen av Witt Premium Slowjuiceren är enkel och okomplicerad, vilket är avgörande för många användare. Det är trevligt att veta att man inte behöver spendera lång tid på rengöring efter att ha njutit av en nylagad juice eller smoothie. Denna funktionella och användarvänliga tillvägagångssätt gör Witt Premium Slowjuiceren lämplig för daglig användning.

En annan fördel med slowjuicing, som Witt Premium stöder, är bevarandet av näringsämnen. Genom att producera juice med låg hastighet tillförs mindre syre, vilket möjliggör längre förvaring av juicen utan att kompromissa med kvaliteten. Detta är en värdefull egenskap, särskilt för dem som vill förbereda större mängder och spara dem för senare bruk.

De tre programmen – “Ultra hård”, “Hård” och “Mjuk” – erbjuder exakt kontroll över juicingprocessen:

“Ultra hård”: Idealisk för sorbetis och hårda frukter och grönsaker som bananer, jordgubbar, morötter, etc.

“Hård”: Passar bra för hårda frukter och grönsaker som päron, selleri och andra liknande texturer.

“Mjuk”: Perfekt för mjuka frukter och grönsaker som vattenmelon, jordgubbar, tomater och andra som kräver mer försiktig behandling.

Dessa program gör Witt Premium Slowjuiceren lämplig för ett brett utbud av recept, från hårda rotgrönsaker till saftiga bär, och ger användarna exakt kontroll över juicingsprocessen. Sammantaget är Witt Premium Slowjuiceren en pålitlig och mångsidig maskin som levererar hälsosam och näringsrik juice med lätthet. Dess effektiva prestanda, användarvänlighet och möjlighet att anpassa juicingprocessen gör den till ett utmärkt val för dem som vill integrera färska och hälsosamma drycker i sin dagliga rutin. 

Fördelar

Vad köparna säger

Köp Witt Slowjuicer här:

3

KENWOOD SLOWJUICER KAX720PI

Kenwood Slowjuicer test och recension

Kenwood Slowjuicer är det idealiska tillbehöret för alla juiceentusiaster.

Det är en härlig, enkel slowjuicer som levereras komplett med en säkerhetslås som säkerställer att juicern endast fungerar när den är korrekt monterad. Detta ger en extra trygghet under användning.

Rengöringsborsten som medföljer juicern gör underhållet snabbt och enkelt. Du kan enkelt hålla juicern i toppskick genom att rengöra den efter användning. Juicern är också utrustad med en pulputdragare som samlar upp den fiberrika pulpen, vilket öppnar upp för kreativa användningar i bakning eller tillagning av hälsosamma rätter som falafel.

Den smarta anti-dropp-proppen säkerställer att det inte sker spill eller dropp under juiceprocessen. Det gör hela upplevelsen renare och bekvämare.

Med en medföljande juicekanna på 400 ml får du en praktisk lösning för förvaring och servering av färsk juice. Den 1-liters stora kapaciteten säkerställer att du kan pressa en generös mängd juice åt gången.

Slowjuicens namn säger allt – den använder långsamma rotationer för att extrahera juice. Detta säkerställer att en maximal mängd antioxidanter och vitaminer bevaras i juicen. Speciellt under vintermånaderna är detta ett enkelt och effektivt sätt att tillföra kroppen de viktiga näringsämnena från frukt och grönsaker.

Servera en färskpressad vitaminbomb för hela familjen med lätthet och stil. Kenwood Slowjuicer kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och hälsosamma fördelar med färskpressad juice. Det kommer definitivt att bli en succé i köket!

Fördelar

Vad köparna säger

Kenwood Slowjuicer

Vad är skillnaden mellan en juicemaskin och en slowjuicer?

Skillnaden mellan en juicemaskin och en slowjuicer (även kallad juice press) ligger främst i hur de extraherar juice och den resulterande kvaliteten på saften. OBS: Även om en produkt kallas för en juicemaskin kan det mycket väl vara en slowjuicer! Men här är några av de viktigaste skillnaderna.

  1. Extraktionshastighet:

Juicemaskin: Arbetar i hög hastighet, ofta med centrifugalkraft, som snurrar frukten eller grönsaken snabbt för att extrahera saften. Detta kan generera värme som potentiellt kan påverka saftens näringsinnehåll. 

Slowjuicer (även kallad Cold Press Juicer eller Saftpress): Arbetar i lägre hastighet genom att långsamt tugga eller mala frukten och grönsakerna. Den låga hastigheten minskar värmeutvecklingen, vilket kan bevara fler näringsämnen och enzymer i saften.

  1. Bevarande av näringsämnen:

Juicemaskin: Den höga hastigheten och värmen kan leda till förlust av vissa näringsämnen och enzymer under juiceextraktionsprocessen. 

Slowjuicer: Bevarar oftast mer näringsvärde på grund av den lägre hastigheten och mindre värmeutvecklingen. Den långsamma pressmetoden minskar också oxidationen, vilket hjälper till att bevara saftens färskhet och smak.

  1. Saftkvalitet och konsistens:

Juicemaskin: Producerar oftast juice med en finare konsistens och kan vara mer skummig på grund av den höga hastigheten. 

Slowjuicer: Ger en tjockare, mer pulpig juice som bevarar mer fibrer och näringsämnen. Juicen tenderar att vara mer koncentrerad och mindre skummig.

  1. Ljudnivå:

Juicemaskin: Kan vara mer bullrig på grund av den höga hastigheten och kraftfulla motorn. Slowjuicer: Arbetar vanligtvis tystare på grund av den lägre hastigheten.

  1. Användning för olika ingredienser:

Juicemaskin: Effektiv för att pressa hårda frukter och grönsaker som äpplen och morötter.

Slowjuicer: Kan hantera ett bredare utbud av ingredienser, inklusive bladgrönsaker och mjuka frukter, tack vare den mer försiktiga pressningsprocessen.

Generellt sett handlar valet mellan en juicemaskin och en slowjuicer om preferenser, näringsmässiga mål och den önskade juiceupplevelsen. Juicemaskinen är snabbare medan slowjuicern fokuserar på att bevara näringsvärdet och uppnå en högre kvalitet på juicen.

Vad kan en Slowjuicer?

En slowjuicer, även känd som en saftpress, är utformad för att extrahera juice från frukt och grönsaker genom en långsam och noggrann process. Här är några av de primära funktioner och förmågor som en slowjuicer har:

Låg rotationshastighet:

En slowjuicer fungerar vid låg rotationshastighet, vanligtvis mellan 40 och 120 varv per minut. Det här är betydligt långsammare än centrifugala juicemaskiner som arbetar vid högre hastigheter.

Bevarande av näringsämnen:

Den låga rotationshastigheten minimerar värmeutvecklingen under juiceutvinningsprocessen, vilket hjälper till att bevara fler näringsämnen, enzymer och antioxidanter i saften.

Effektiv juiceutvinning:

Slowjuicers använder en tuggande eller malande mekanism för att krossa och pressa saften ur frukten och grönsakerna. Denna process är mer effektiv och extraherar oftast mer juice från ingredienserna än centrifugala juicemaskiner.

Juicekvalitet:

Saften från en slowjuicer är känd för att ha högre kvalitet, med en rikare smak, djupare färg och en tjockare konsistens. Detta beror på att fler fibrer och näringsämnen bevaras i saften.

Multifunktionalitet:

Förutom juiceutvinning kan slowjuicers också användas för att göra saker som nötsmör, sorbet, barnmat och till och med pasta. De är mångsidiga köksapparater.

Mindre oxidation:

Den långsamma juiceutvinningsprocessen minskar oxidationen av saften, vilket förlänger hållbarheten och bevarar saftens fräschör under längre tid.

Juice med högre näringsvärde:

På grund av den noggranna processen och bevarandet av näringsämnen och enzymer i saften anses juice från slowjuicers ofta ha högre näringsvärde och hälsofördelar.

Sammanfattningsvis kan en slowjuicer producera högkvalitativ juice med bevarade näringsämnen och enzymer tack vare dess långsamma och noggranna juiceutvinningsprocess. Denna typ av juicemaskin är idealisk för dem som vill maximera hälsofördelarna med färskpressad juice.

Vilken är hälsosammast, juice gjord i en slowjuicer eller smoothie?

Både juice från en slowjuicer och smoothies har hälsofördelar, men de har olika näringsprofiler och påverkar kroppen på olika sätt. Valet mellan juice och smoothies beror på dina individuella hälsomål och preferenser. Låt oss titta på fördelarna och övervägandena för båda:

Hälsofördelar med slowjuicerjuice:

Hög koncentration av näringsämnen:

Slowjuicern tar bort fibrerna och extraherar koncentrerade mängder näringsämnen, vitaminer och mineraler från frukt och grönsaker.

Lättfördöjlig:

Eftersom fibrerna är separerade är juicen lättare för kroppen att smälta och absorbera näringsämnen från.

Lågt kaloriinnehåll:

Juicen innehåller vanligtvis färre kalorier jämfört med smoothies, eftersom fibrerna är borttagna.

Snabb näringsupptagning:

Eftersom juicen saknar de flesta fibrerna absorberas näringsämnena snabbare i blodomloppet.

Hälsofördelar med smoothies:

Fiberinnehåll:

Smoothies innehåller hela frukten och grönsaken, vilket innebär att de behåller fibrerna. Fibrer är viktiga för matsmältningen, mättnadskänslan och stabiliseringen av blodsockret.

Reglering av blodsockret:

På grund av fibrerna i smoothies är frisättningen av socker långsammare, vilket kan hjälpa till att reglera blodsockret.

Mättnadskänsla:

Fibrerna i smoothies bidrar till en längrevarig mättnadskänsla, vilket kan vara fördelaktigt för viktkontroll.

Stabilisering av energi:

Fibrerna bidrar till en mer stabil energifrisättning över tid, vilket kan hjälpa till att undvika blodsockerspikar.

Så vad är hälsosammast?

Om du fokuserar på maximalt näringsupptag:

Slowjuicerjuice kan vara mer passande, eftersom den tar bort fibrerna och ger en koncentrerad källa till näringsämnen.

Om du vill behålla fibrer och reglera blodsockret:

Smoothies är ett bra alternativ på grund av närvaron av fibrer.

Om du vill ha en balans:

Du kan också kombinera båda metoderna och njuta av både juice och smoothies för att få en bredare uppsättning hälsofördelar.

Det viktigaste är att välja baserat på dina individuella behov, smak och hur din kropp reagerar på de olika dryckerna. Båda har en plats i en hälsosam kost, och variation är nyckeln.

Är Slowjuice hälsosamt?

Ja, slowjuicing kan vara ett hälsosamt tillskott till kosten eftersom det möjliggör intag av en koncentrerad mängd näringsämnen från frukt och grönsaker på ett lätt smältbart sätt. Här är några av fördelarna med slowjuice:

Bevarande av näringsämnen: Slowjuicere arbetar vid låga rotationshastigheter, vilket minskar uppkomsten av värme under juiceutvinningen. Detta hjälper till att bevara fler näringsämnen, enzymer och antioxidanter i juicen jämfört med snabbare juicemetoder.

Hög koncentration av näringsämnen: Genom att fibrerna separeras uppnås en hög koncentration av näringsämnen i juicen. Detta gör det lättare för kroppen att absorbera och dra nytta av näringsämnena.

Lätt smältbarhet: Juicen är lättare att smälta eftersom fibrerna har tagits bort. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för dem med matsmältningsproblem eller känslig mage.

Hydrering: Juicen bidrar till att upprätthålla hydreringen eftersom saften från frukt och grönsaker utgör en betydande del vatten.

Varierat intag av frukt och grönt: Att juicea möjliggör inkludering av ett brett utbud av frukt och grönsaker i kosten, vilket kan hjälpa till att uppnå en mångsidig och näringsrik kost.

Smakupplevelse: Slowjuicere ger dig möjlighet att njuta av en rikare och mer koncentrerad smak från frukt och grönsaker jämfört med vissa andra juicemetoder.

Det är dock viktigt att notera att även om slowjuice har hälsofördelar är det också viktigt att upprätthålla en balanserad kost som inkluderar hela livsmedel och inte ersätta hela måltider med juice. Fibern från hela livsmedel är också viktig för en sund matsmältning, så det kan vara en bra idé att komplettera slowjuicing med intag av hela frukter och grönsaker.

Vilka frukter och grönsaker kan man lägga i en slowjuicer?

Slowjuicemaskiner är mångsidiga apparater som kan hantera ett brett utbud av frukter och grönsaker. Här är några exempel på frukter och grönsaker som passar bra för slowjuicing:

Frukter:

Äpplen: Ger sötma och saftighet till juicen. Päron: Ger en mild och uppfriskande smak. Apelsiner och citrusfrukter: Rika på C-vitamin och ger syrlighet. Bär: Som hallon, jordgubbar eller blåbär ger antioxidanter och färg. Ananas: Ger en tropisk smak och saftighet. Vattenmelon: Frisk och fuktgivande. Druvor: Söta och saftiga. Kiwi: Ger en syrlig och exotisk smak. Granatäpple: Rikt på antioxidanter och ger en unik smak.

Grönsaker:

Spenat och grönkål: Rika på järn och andra näringsämnen. Gurka: Frisk och fuktgivande. Selleri: Har en mild smak och ger saftighet. Morötter: Söta och rika på betakaroten. Rödbetor: Ger en jordig smak och färg. Ingefära: Ger en kryddig smak och har antiinflammatoriska egenskaper. Citron: Frisk smak och rik på C-vitamin. Fänkål: Har en lätt lakritssmak och ger komplexitet. Tomater: Saftiga och ger tomatjuice.

Dessa är bara några exempel, och du kan experimentera med olika kombinationer för att uppnå önskad smak och näringsprofil. Kom också ihåg att variera färgerna, eftersom olika färger på frukter och grönsaker ofta indikerar olika näringsämnen. Det är också en bra idé att inkludera en balans mellan frukter och grönsaker för att få både sötma och näringsämnen i juicen.

När är det bäst att dricka juice?

Timing för att dricka juice kan variera baserat på individuella preferenser, hälsomål och den specifika typen av juice. Här är några överväganden:

Morgonjuice:

Många föredrar att börja dagen med färskpressad juice för att få en boost av näringsämnen. Det kan hjälpa till att hydrera kroppen och leverera essentiella vitaminer och mineraler.

Mellanmål:

Juice kan vara ett hälsosamt alternativ som mellanmål. Det kan fungera som en energigivande och näringsrik dryck, särskilt om den kombineras med fibrer från frukt och grönsaker.

Före träning:

Vissa föredrar att dricka juice före träning som en lättfördärbar energikälla. Välj en kombination av frukt och grönsaker för att säkerställa en balans mellan kolhydrater och näringsämnen.

Efter träning:

Efter träning kan juice vara ett effektivt sätt att återställa glykogenlagren och leverera näringsämnen till musklerna. En juice med högt vatteninnehåll kan också bidra till att återställa hydreringen.

Som en del av måltider:

Du kan också inkludera juice som en del av dina måltider. Detta kan hjälpa till att förbättra smakupplevelsen och öka ditt totala intag av frukt och grönsaker.

Innan läggdags:

Även om det inte är idealiskt att konsumera stora mängder socker innan läggdags kan en juice gjord på ingredienser som grönkål, spenat och gurka vara ett hälsosammare alternativ eftersom den innehåller mindre naturligt socker.

Viktiga överväganden:

Kom ihåg sockerhalten: Vissa frukter har en hög naturlig sockerhalt, så det är viktigt att övervaka ditt totala sockerintag, särskilt om du har diabetes eller försöker kontrollera vikten.

Fiberinnehåll: Om du gör juice utan att inkludera fibrer kan det vara en bra idé att komplettera med fiber från andra källor i din kost för att stödja en hälsosam matsmältning.

Hydrering: Juice bidrar också till ditt dagliga vätskeintag, vilket är viktigt för kroppsfunktionerna.

Kom ihåg att alltid justera ditt juiceintag baserat på dina individuella behov och hälsomål, och se till att bibehålla en varierad och balanserad kost.

Vilken juicepress är bäst?

Bedömningen av den “bästa” juicepress (slowjuicern) kan variera baserat på individuella preferenser, behov och budget. Det finns dock några erkända varumärken och modeller som ofta betraktas som några av de bästa på marknaden. NoraDahl har bedömt Onyx Slow Juicer som Bäst i Test Slowjuicer.

Hur länge håller en slowjuicer?

Hållbarheten hos en slowjuicer beror på flera faktorer, inklusive maskinens kvalitet, varumärket, underhållet och hur ofta den används. Här är några allmänna överväganden:

Kvalitet och Märke:

En slowjuicer av hög kvalitet från ett erkänt varumärke tenderar att ha längre hållbarhet. Varumärken som fokuserar på hållbara material och en solid konstruktion kan ofta erbjuda längre livslängd.

Material:

Slowjuicers tillverkade av hållbara material som rostfritt stål, högkvalitativ plast och BPA-fria komponenter tenderar att vara mer hållbara.

Motorkraft:

Motorns kraft och kvalitet påverkar också hållbarheten. En kraftfullare motor kan hantera belastningen bättre och ha en längre livslängd.

Underhåll:

Regelbunden rengöring och underhåll av slowjuicern är avgörande för att förlänga dess livslängd. Efter varje användning bör du följa tillverkarens rengöringsinstruktioner för att förhindra uppbyggnad av rester.

Användningsmönster:

Hur ofta du använder din slowjuicer spelar också en roll. Om den används dagligen kan förväntas att den slits snabbare än en som bara används sporadiskt.

Reservdelar:

Vissa tillverkare erbjuder reservdelar, så om en del går sönder kan den bytas ut utan att behöva köpa en helt ny slowjuicer.

Generellt sett kan en slowjuicer av god kvalitet förväntas ha en livslängd på flera år, och vissa kan till och med hålla i årtionden med korrekt underhåll.

Hur länge kan slowjuice hålla sig?

Hållbarheten hos slowjuice beror på flera faktorer, inklusive vilka ingredienser som används, hur juicen har förvarats, och om det finns några tillsatser som konserveringsmedel. Generellt sett är slowjuice färskpressad och bör konsumeras relativt snabbt för att behålla de flesta näringsämnena och smakkvaliteterna. Här är några riktlinjer:

Färskpressad slowjuice utan konserveringsmedel:

I de flesta fall rekommenderas det att dricka slowjuice direkt efter pressningen för att få ut det mesta av näringsämnena och smaken. Om det inte dricks omedelbart bör det förvaras i en lufttät behållare i kylskåpet.

Förvaringstid i kylskåp:

Färsk slowjuice kan vanligtvis förvaras i kylskåpet i upp till 24-72 timmar beroende på ingredienserna. Juicen kan förlora vissa näringsämnen och smakkvaliteter över tiden, så det är bäst att dricka den så färsk som möjligt.

Citronsaft och sura ingredienser:

Tillsats av citronsaft eller andra sura ingredienser till juicen kan bidra till att förlänga hållbarheten eftersom syran fungerar som ett naturligt konserveringsmedel.

Lufttäta behållare:

Förvara juicen i lufttäta behållare för att minimera kontakt med syre, vilket kan bidra till oxidation och försämring av kvaliteten.

Frysning:

Om du vill spara slowjuice längre kan du överväga att frysa den i iskubsbrickor och använda de frysta juicebitarna senare. Detta kan dock påverka texturen och vissa näringsämnen.

Det är viktigt att notera att slowjuice inte har samma långa hållbarhet som kommersiellt tillverkad juice, som ofta genomgår pastörisering eller högtrycksbehandling för att förlänga hållbarheten. När du förvarar slowjuice bör du alltid använda sunt förnuft och observera eventuella tecken på försämring, såsom förändrad färg, lukt eller smak.

Noradahl.se är en gratis annonsfinansierad online-konsumenttidning, vars syfte är att hjälpa våra läsare att hitta rätt produkt till rätt pris genom vägledning och inspiration i värdeskapande, sponsrade artiklar. Produkterna väljs ut baserat på tester, analyser och forskning, och artiklarna inkluderar produkter som erbjuds av våra kommersiella partners.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre læser

Scroll to Top