Søg
Close this search box.

Airfryer bäst i test: Letar du efter den bästa airfryern? Noradahl.se har genomfört omfattande tester av de främsta airfryers på marknaden för att hitta den ultimata airfryern i vår stora jämförelse!

Den bästa Airfryern på marknaden idag

Bästa Airfryer: Airfryern har verkligen blivit omtyckt bland oss svenskar, och det är inte svårt att förstå varför. Den har förändrat sättet vi tillagar krispiga och hälsosamma måltider på. Hitta den optimala airfryern för dina behov genom att utforska vårt sortiment. Vi har testat de främsta airfryers till förmånliga priser. Utforska vårt omfattande airfryertest nu!

Bäst i test Airfryer: Att navigera bland olika airfryers för att finna den optimala kan vara en stor utmaning, men på NoraDahl tar vi den på oss med glädje. Självklart är smaken på maten en central faktor när man bedömer vilken airfryer som förtjänar titeln “bäst i test”, men det finns även andra aspekter att beakta. Hur enkel är airfryern att använda? Vilka funktioner erbjuder den? Och vad kostar den? Vår vinnare av bäst i test är utvald med tanke på en balans mellan smak, funktioner och pris, även om vi medger att testvinnaren inte nödvändigtvis är den bästa airfryern för alla. Kanske föredrar du en mindre modell, eller en med större kapacitet. Oavsett dina preferenser, hoppas vi att denna artikel ger dig den insikt du behöver för att välja den airfryer som passar dig bäst.

Några modeller, såsom de från Onyx Airfryer, erbjuder flexibilitet när det gäller storlek – från en behändig 4 liters modell (perfekt för en eller två personer) till en rymlig 8 liters airfryer (lämplig för större hushåll). Klicka på respektive länk för att se priset på den airfryer som bäst tillgodoser dina behov och preferenser.

Airfryer bäst i test 2024:

Läs mer om de bästa airfryersna för 2024 nedan:

Innan vi dyker in i recensionerna och hittar den bästa airfryern, låt oss först utforska vad som gör en Air Fryer så speciell. Airfryers använder varm cirkulerande luft för att tillaga maten och uppnår en otroligt krispig textur utan att använda stora mängder olja. Det gör dem perfekta för att tillaga allt från krispiga pommes frites till saftiga kycklingbitar och till och med läckra efterrätter.

Bästa Airfryern i Testet

Men även de bästa airfryers är inte alla likvärdiga. Vissa är bättre lämpade för vissa uppgifter än andra, och det är här Noradahl airfryertest kommer in i bilden. Vi har noggrant valt ut 16 av de mest populära och bästa airfryersna på marknaden och utsatt dem för en omfattande testning. Från prestanda och kapacitet till användarvänlighet och pris har vi täckt allt för att kunna koronera den bästa airfryern.

Ninja Airfryer Dual, som testades i detta test, utsågs till Bästa Airfryern i Test av Konsumentrådet Tänk i deras stora årliga test i mars 2023. Trots dess fantastiska prestanda har vi valt Onyx Airfryer som den bästa airfryern eftersom vi anser att den är enklare att använda och ger liknande fantastiska resultat till ett betydligt bättre pris.

Viktminskning med Airfryer

Tänk om du kunde äta precis samma mat som du gör idag och ändå gå ner i vikt. Låter det inte bra? Med en airfryer blir det faktiskt verklighet! I grova drag sparar du 30% av ditt totala fettintag genom att använda en airfryer, vilket (återigen, i grova drag) motsvarar en minskning av kaloriintaget med 100-150 gram per dag. Så om du för närvarande konsumerar 2 400 kalorier om dagen kommer du genom att äta exakt samma mat att minska ditt kaloriintag till 2 250-2 300 per dag. På ett år skulle detta leda till en viktminskning på 5 kg!

1

Onyx Airfryer 8L

Test och recension av Onyx Cookware Airfryer
Vår testvinnare!

Recension av Onyx Airfryer 8 liter:

Det finns en anledning till varför Onyx Airfryer gång på gång vinner konsumenttester. Det är en oerhört pålitlig maskin som levererar toppresultat varje gång. Med en korg på hela 8 liter är Onyx Airfryern tillräckligt stor för att tillaga en hel anka eller fläskstek, men om du bara behöver laga en måltid till en person kan du enkelt lägga in en kycklingfilé eller en bit lax och få ett fantastiskt resultat. Förutom att tillaga läcker mat kommer den också till ett riktigt förnuftigt pris, och sammanfattningsvis bedömer Noradahl denna Onyx airfryer som den bästa airfryern med en korg.

Onyx Airfryer 8L är superenkel att använda med en digital skärm som är lätt att förstå. I vardagen är den en praktisk lösning för upptagna människor som vill förkorta tillagningstiden utan att kompromissa med smaken. Onyx Airfryer 8L är helt enkelt designad för effektivitet och snabb matlagning.

Jämfört med en vanlig varmluftsugn förkortar Onyx Airfryer 8L tillagningstiden med upp till 50%, vilket gör den till en idealisk lösning för de som vill spara tid i köket.

Den effektiva uppvärmningen och höghastighetsluftcirkulationstekniken säkerställer att maten tillagas snabbt och jämnt. Detta möjliggör knapriga resultat med minimal användning av olja eller fett, vilket främjar en hälsosammare livsstil.

En extra bonus är den automatiska avstängningsfunktionen, som ger dig frihet att ta hand om andra uppgifter medan maten tillagas. Denna funktion säkerställer också säkerheten genom att stänga av enheten automatiskt när tillagningstiden är slut.

Bäst i test airfryer: Onyx Airfryer är en tidsbesparande lösning med potential att leverera snabb och hälsosam matlagning. Med en kapacitet på 8 liter är det en av marknadens största matlagningskorgar. Perfekt för familjer, och den förtjänar sitt höga betyg i testerna!

Fördelar

Det säger köparna

Onyx Cookware Airfryer 8L

2

AIVIQ Premio Airfryer

AIVIQ Premio Airfryer test och recension

AIVIQ Airfryer recension och test:

AIVIQ Premio Airfryer AAF-S210 är en stilfull och mångsidig lösning för dem som strävar efter hälsosam matlagning utan att kompromissa varken med design eller smak. Med sin moderna och sofistikerade design samt intuitiva funktioner har denna airfryer etablerat sig på marknaden.

Design och konstruktion: Med sin eleganta design och solida byggkvalitet är AIVIQ Airfryer AAF-S210 ett utmärkt tillskott till vilket kök som helst. Touchskärmen ger en modern känsla och förhöjer användarupplevelsen.

Prestanda: AIVIQ Airfryer AAF-S210 imponerar när det gäller matlagning, med förmågan att skapa krispiga rätter utan behov av stora mängder olja. Dess breda utbud av tillagningsalternativ gör den till en mångsidig enhet i köket.

Hälsosam matlagning utan olja: En framträdande funktion som lockar många användare är möjligheten till hälsosam matlagning med minimal oljeanvändning. Denna airfryer levererar smakfulla måltider med en hälsosam approach, vilket återspeglas i dess popularitet.

Användarvänlighet: AIVIQ Airfryer har prioriterat användarvänlighet. Den intuitiva touchskärmen och de förinställda matlagningsalternativen gör det lätt för användare att navigera enheten. Avtagbara delar som tål maskindisk gör rengöringen snabb och enkel.

Slutsats: AIVIQ Premio Airfryer AAF-S210 är en prisvärd och pålitlig airfryer för dem som vill inkludera fettsnål matlagning i sin vardag. AIVIQ Airfryer AAF-S210 erbjuder utmärkt värde för priset, och dess enkla användargränssnitt gör den tillgänglig för alla, oavsett erfarenhetsnivå.

AIVIQ Airfryer AAF-S210 är mer än bara en köksmaskin; den representerar en steg mot hälsosammare matlagning utan att kompromissa med matupplevelsen. För dem som söker en pålitlig, prisvärd och effektiv airfryer kan AIVIQ AAF-S210 vara det ultimata kulinariska följeslaget de letar efter.

Fördelar

Det säger köparna

AIVIQ Premio Airfryer

3

Ninja Airfryer Dual Zone

Ninja Airfryer recension - Ninja Dual Zone 9,5 L

Ninja Airfryer 400 test och recension

Recension av NoraDahl:

”Min upplevelse med airfryern: Jag använde Ninja Airfryeren för att tillaga grillade korvar och pommes frites. De tillagades samtidigt med hjälp av synkroniseringsfunktionen; pommes fritesen tog 24 minuter, och airfryeren började med korvarna de sista 9 minuterna. Korvarna blev perfekta – genomstekta, smakrika och visuellt tilltalande. Pommes fritesen var helt enkelt perfekta, inte alls torra, vilket ibland kan vara fallet med pommes frites tillagade i en airfryer. Inte här. En helt perfekt matupplevelse!”

Ninja Foodi Dual Zone Airfryer 9,5 liter är en imponerande nykomling på airfryer-marknaden och var nära att bli utsedd till bästa airfryer av Forbrugertesten.dk. Denna stora Ninja-airfryer har dual-zone-funktion, vilket möjliggör tillagning av olika rätter samtidigt utan att kompromissa med smaken. Med en kapacitet på 9,5 liter och en kraftfull 2470 watts motor kan den hantera olika matlagningsuppgifter med lätthet.

Precision är nyckelordet här, tack vare den intuitiva pekskärmen och den exakta temperaturkontrollen. Dina rätter blir alltid perfekt tillagade. Luftcirkulationstekniken skapar en jämn och krispig textur utan att behöva använda för mycket olja.

Ninja Foodi Dual Zone Airfryer 9,5 liter är idealisk för dem som eftersträvar mångsidighet och precision i sin matlagning. Med dess stora kapacitet och intelligenta funktioner kan den skapa en rad läckra måltider med lätthet. Den är en av de absolut bästa airfryersna på marknaden för (stora) familjer.

Fördelar

Det säger köparna

4

Onyx Airfryer 5L

Recension och test av Onyx Airfryer 5 liter

Onyx Airfryer 5 liters test och recension:

Onyx Airfryer 5L positionerar sig som den ultimata allt-i-ett köksapparaten, och vi har noggrant utforskat vad den har att erbjuda och varför vi anser att den är den bästa 5L airfryern.

Med en smart kombination av fritös, varmluftsugn och mikrovågsugn ger Onyx Airfryer 5 liter dig den härliga krispigheten från en fritös, men med minimal mängd olja. Luftcirkulationstekniken är utformad för att tillaga maten med upp till 80% mindre olja jämfört med en vanlig varmluftsugn och 99% mindre än en traditionell fritös.

Hastighet och effektivitet är nyckelord när Onyx Airfryer minskar tillagningstiden med cirka 50%, vilket gör den idealisk för upptagna hushåll. Den kompakta storleken på endast 27 x 28 x 31 cm gör den också platsbesparande utan att kompromissa med kapaciteten då den faktiskt täcker de flesta behov med sina 5 liter. Du kan till exempel kasta i 1 kilo pommes frites eller 15 kycklingvingar!

Användningen av Onyx Airfryer är enkel med det digitala pekskärmen som erbjuder 8 förinställda snabbmenyer (inklusive Pommes Frites, Kyckling, Fisk och Räkor). Automatisk avstängning och inbyggd timer gör den enkel att hantera, och den halkfria designen lägger till extra säkerhet.

Rengöring är enkel tack vare den tåliga non-stick-beläggningen i korgen som kan tas bort och tål maskindisk. För ytterligare bekvämlighet erbjuder Onyx Cookware en Airfryer Cheat Sheet med rekommendationer för tid- och temperaturinställningar.

Onyx Airfryer 5L är inte bara en praktisk lösning; den är också designad med fokus på hälsa, effektivitet och användarvänlighet. Den presenterar sig som ett värdefullt tillskott till moderna kök som vill optimera matlagningen utan att kompromissa med smak och textur.

Fördelar

Det säger köparna

Onyx Airfryer 5L finns här:

Philips Airfryer Recension - Combi 7000 XXL

Philips Airfryer Combi 7000 XXL Connected är den ultimata kökspartnern för garanterade resultat och måltider som du kommer att älska. Även om prislappen för denna airfryer kan vara något högre än många andra på marknaden, så motiveras detta av dess imponerande funktioner och prestanda.

Med en imponerande kapacitet på 8,3 liter (2,0 kg) och Rapid CombiAir-teknik, tillagar Philips Airfryer Combi din mat precis som du önskar. Genom anslutning till NutriU-appen får du tillgång till ett brett utbud av hälsosamma och inspirerande recept från hela världen. NutriU guidar dig genom varje steg i matlagningen och ger dig exakta inställningar för att uppnå perfekta resultat varje gång. Dessutom har du möjlighet att ladda upp dina egna recept och dela med andra användare.

Med Rapid CombiAir-tekniken anpassar airfryern automatiskt tillagningstid, temperatur och luftflöde för att säkerställa jämn tillagning och den perfekta krispigheten på utsidan. Automatiska tillagningsprogram ger ytterligare vägledning för att säkerställa bästa resultat utan stress och krångel.

Philips Airfryer Combi 7000 XXL Connected har också imponerande 2200 W effekt, ett digitalt gränssnitt med TFT-skärm och förinställningsknappar för enkel användning. Med en sladdlängd på 1 meter och omedelbar start/ingen förvärmning är den också praktisk och användarvänlig.

Sammanfattningsvis är Philips Airfryer Combi 7000 XXL Connected en investering som verkligen gör skillnad i köket. Med sin avancerade teknik, användarvänlighet och förmåga att skapa läckra och hälsosamma måltider är den en oumbärlig del av varje modern köksarsenal.

Fördelar

Det säger köparna

Vad är vitsen med en airfryer?

Vitsen med en airfryer är att den tillåter dig att tillaga mat på ett hälsosammare sätt jämfört med traditionella friteringsmetoder. Istället för att nedsänka maten i olja för att fritera den, använder en airfryer varm luft för att ge maten en krispig yta, liknande den du skulle få från fritering, men med betydligt mindre eller inget tillsatt fett.

Förutom att göra maten krispig och läcker, kan airfryers också vara mycket mångsidiga. De kan användas för att tillaga en mängd olika livsmedel, inklusive pommes frites, kycklingvingar, grönsaker, fisk och till och med bakverk. Många airfryers har även förinställda program för olika typer av mat, vilket gör dem enkla att använda även för dem som inte är vana vid att laga mat.

Airfryers är också känt för att vara snabba och bekväma. De kan vanligtvis tillaga maten på kortare tid än traditionella ugnar eller spisar, och de kräver ofta mindre förberedelse eftersom de inte behöver förvärmas eller övervakas lika noggrant.

Sammanfattningsvis är vitsen med en airfryer att den erbjuder en hälsosammare, mindre kladdig alternativ till fritering samtidigt som den bevarar den krispiga textur och goda smak som är karakteristisk för friterad mat.

Vad kan man göra i en airfryer?

En airfryer är en mångsidig köksapparat som kan användas för att tillaga en mängd olika maträtter. Här är några exempel på vad du kan göra i en airfryer:

 1. Krispiga pommes frites: Airfryers är kända för att göra pommes frites som är krispiga på utsidan och mjuka på insidan med minimal mängd olja.

 2. Stekt kyckling: Du kan tillaga kycklingvingar, kycklingfiléer eller till och med hela kycklingar i airfryern för en krispig yta utan att behöva använda mycket olja.

 3. Grönsaker: Allt från broccoli och morötter till blomkål och paprika kan tillagas i airfryern för att få en krispig yta och behålla sina näringsämnen.

 4. Fisk och skaldjur: Laxfiléer, räkor och fiskpinnar blir läckra och krispiga när de tillagas i airfryern.

 5. Snacks och aptitretare: Du kan göra krispiga mozzarellasticks, lökringar, eller till och med mini-pizzor som aptitretare eller tilltugg.

 6. Köttbullar och hamburgare: Airfryern är perfekt för att tillaga köttbullar eller hamburgare med en krispig yta och saftigt inre.

 7. Bakverk: Många airfryers kommer med tillbehör som gör att du kan baka muffins, kakor och andra bakverk i dem.

 8. Fryst mat: Frysta matvaror som nuggets, spring rolls eller mini-pizza kan tillagas direkt från frysen till airfryern för en snabb och enkel måltid.

Dessa är bara några exempel på vad du kan göra i en airfryer, men möjligheterna är nästan oändliga. Du kan vara kreativ och experimentera med olika recept och ingredienser för att skapa läckra måltider och snacks.

Hur stor airfryer för 2 personer?

För 2 personer skulle en airfryer med en kapacitet på cirka 4-5 liter vara lämplig. För 3 personer skulle en airfryer med en kapacitet på cirka 4-6 liter vara passande. För 4 personer skulle en airfryer med en kapacitet på cirka 5-8 liter vara lämplig. Dessa storlekar bör ge tillräckligt med utrymme för att tillaga måltider för det angivna antalet personer utan att vara för liten eller för stor.

Kan jag steka kött i en airfryer, och hur får jag den bästa texturen?

Ja, du kan absolut steka kött i en airfryer, och det är en populär användning av de bästa airfryers. Här är några steg som kan hjälpa dig att uppnå den bästa texturen när du steker kött i en airfryer:

Förbered köttet: Börja med att förbereda köttet genom att skära det i lämpliga bitar. Du kan krydda det med dina favoritkryddor eller marinad för att lägga till smak.

Förvärm airfryern: Det är inte nödvändigt att förvärm din airfryer, i alla fall inte de bästa airfryers, men du kan dock göra det i några minuter för att se till att den är tillräckligt varm när du placerar köttet i korgen eller på brickan.

Lägg köttet i ett enskikt: Se till att placera köttbitarna i ett enskikt i airfryerens korg och gärna ovanpå en grillplatta. Airfryer-test har visat att överbelastning kan förhindra luftcirkulation och påverka matens textur, så se till att inte lägga för mycket mat i korgen.

Tillsätt en liten mängd olja: Även om airfryern kräver mindre olja än traditionella metoder kan du borsta eller spraya en liten mängd olja på köttbitarna. Detta hjälper till att framhäva smaken och ge en krispig yttre textur.

Ställ in tid och temperatur: Använd de rekommenderade inställningarna för tid och temperatur, som ofta finns i recept eller på airfryerens kontrollpanel. Detta kan variera beroende på kötttyp och storlek.

Vänd köttet under tiden: För att säkerställa jämn tillagning bör du vända köttet halvvägs genom matlagningsprocessen. Detta hjälper till att uppnå en jämn textur på båda sidor.

Kontrollera temperaturen: Använd en köttermometer för att kontrollera om köttet är tillagat till önskad inre temperatur.

Vila: Efter matlagningen, låt köttet vila i några minuter för att behålla dess saftighet innan du serverar det.

Genom att följa dessa steg kan du i en bäst i test airfryer, som recenserats här på sidan, uppnå saftigt kött med en krispig yttre textur. Gör din egen airfryer-test och experimentera med kryddor och marinader för att anpassa smaken efter dina preferenser.

Kan man lägga fryst mat i airfryer?

Ja, det är möjligt att tillaga fryst mat i en airfryer. Airfryern är utformad för att vara snabb och effektiv, vilket gör den idealisk för att tillaga frysta livsmedel direkt från frysen. När du lagar fryst mat i airfryern kan du behöva förlänga tillagningstiden något jämfört med om maten var tinad, men resultatet blir vanligtvis krispigt och läckert.

Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner för tillagning av fryst mat i airfryern och att kontrollera maten regelbundet under tillagningen för att säkerställa att den tillagas jämnt. På så sätt kan du njuta av goda resultat när du lagar frysta snacks, måltider eller tilltugg i din airfryer.

Kan airfryer ersätta ugn?

En airfryer kan ersätta ugnen för vissa tillagningar, men det beror på vad du brukar använda din ugn till och vilken typ av mat du tillagar. För mindre portioner och tillagning av vissa livsmedel, såsom pommes frites, nuggets, kycklingvingar och små bakverk, kan en airfryer vara ett utmärkt alternativ till ugnen. Airfryern tillagar maten snabbare och kan ge en krispig yta med minimal mängd olja.

Det är också värt att nämna att vissa av de större airfryersna, såsom Onyx Airfryer 8L, har en betydande kapacitet och kan tillaga större portioner mat åt gången. Med en sådan kapacitet kan de större airfryersna vara mer jämförbara med ugnen när det gäller att tillaga större måltider för familjer eller när du bjuder in gäster.

Dock kan en airfryer ha sina begränsningar när det gäller storleken på maten och mängden mat som kan tillagas åt gången. För stora portioner, stora stycken kött eller bakning av stora bakverk kan en ugn vara mer praktisk och effektiv.

Sammanfattningsvis kan en airfryer vara ett praktiskt komplement till en ugn och användas för vissa tillagningar, men den ersätter inte helt en ugn eftersom den har sina begränsningar när det gäller storlek och mångsidighet. Det är bäst att ha både en ugn och en airfryer för att kunna tillaga olika typer av mat på det mest effektiva sättet.

Måste man alltid förvärma airfryer?

Nej, det är inte alltid nödvändigt att förvärma airfryern innan du tillagar mat i den. Förvärming kan vara fördelaktigt för vissa recept eller för vissa typer av mat för att hjälpa till att få en jämnare tillagning eller för att uppnå önskad krispighet. Men många recept och livsmedel kan tillagas direkt från början utan förvärmning.

Det är viktigt att följa specifika recept och tillverkarens instruktioner för att avgöra om förvärming är nödvändig för det aktuella matlagningstillfället. Vissa airfryers har också funktioner som tillåter omedelbar start, vilket innebär att du kan börja tillaga maten direkt utan att behöva förvärma enheten först.

Sammanfattningsvis är förvärming inte alltid nödvändigt när du använder en airfryer, men det kan vara fördelaktigt för vissa recept eller situationer. Det är bäst att följa recepten och tillverkarens instruktioner för bästa resultat.

Måste man ha olja i airfryer?

Nej, det är inte alltid nödvändigt att använda olja i en airfryer för att tillaga mat. Airfryern är utformad för att använda varm luft för att tillaga maten och kan producera krispiga resultat även utan olja. Många människor använder airfryern för att minska mängden olja i sina måltider och för att göra sina favoriträtter hälsosammare.

Med det sagt kan vissa recept eller livsmedel dra nytta av att tillsätta en liten mängd olja för att förbättra smaken eller texturen. Till exempel kan olja hjälpa till att ge en gyllenbrun och krispig yta på maten eller förhindra att vissa livsmedel fastnar i korgen. Vid tillagning av vissa livsmedel, som torkade kryddor eller marinader, kan en liten mängd olja också bidra till att kryddorna eller smakerna bättre fäster på maten.

Är det billigare att använda airfryer än ugn?

Kostnaden för att använda en airfryer jämfört med en ugn kan variera beroende på flera faktorer, inklusive elpriser, energiförbrukning och tillagningstid. Generellt sett är airfryers vanligtvis mer energieffektiva än traditionella ugnar eftersom de använder varm luft och kräver inte lika lång förvärmningstid. Det kan innebära lägre energiförbrukning och därmed lägre elkostnader när du använder en airfryer jämfört med en ugn för att tillaga vissa mindre portioner mat.

En intressant poäng att notera är att en airfryer kan erbjuda betydande energibesparingar, upp till 80% i vissa fall, beroende på vilken typ av mat som tillagas och effektiviteten hos den specifika airfryern. Dessa besparingar kan vara särskilt märkbara när du tillagar mindre portioner mat eller när du använder en högeffektiv airfryer.

Å andra sidan kan en ugn vara mer effektiv för tillagning av stora portioner mat eller när du behöver tillaga flera rätter samtidigt. Om du till exempel lagar en stor måltid för en familj eller tillreder flera rätter samtidigt för en fest kan en ugn vara mer praktisk och kostnadseffektiv än en airfryer.

 

Vad ska man inte ha i airfryer?

Det finns några livsmedel och material som inte är lämpliga att tillaga eller använda i en airfryer på grund av deras egenskaper eller risk för skador på enheten. Här är några exempel på vad du inte bör ha i en airfryer:

 1. Flytande degar och smet: Det är inte lämpligt att hälla flytande degar eller smet direkt i airfryern eftersom de kan droppa ner och orsaka röka eller brännskador på värmeelementen.

 2. För stora eller olämpliga livsmedel: Försök att undvika att tillaga för stora stycken kött eller livsmedel som kan täppa till luftcirkulationen i airfryern och hindra jämn tillagning. Det är också bäst att undvika livsmedel som kan generera mycket rök eller spruta fett, såsom feta korvar eller livsmedel som är för fettrika.

 3. Föremål som inte tål värme: Se till att inte placera föremål som inte tål höga temperaturer i airfryern, eftersom de kan skadas eller smälta. Detta inkluderar plastbehållare eller föremål med plastdetaljer.

 4. Ömtåliga livsmedel: Ömtåliga livsmedel som lövgrönsaker eller mycket små matbitar kan blåsas runt eller brännas i airfryern på grund av den kraftiga luftcirkulationen. Det är bäst att övervaka dessa typer av livsmedel noga om du väljer att tillaga dem i airfryern.

 5. För stora mängder mat: Att överfylla airfryern kan leda till ojämn tillagning och resultat i klumpar av mat som inte är tillagade ordentligt. Försök att följa tillverkarens rekommendationer för maxfyllning för att säkerställa bästa resultat.

Genom att undvika dessa typer av livsmedel och föremål kan du hålla din airfryer i gott skick och säkerställa att maten tillagas jämnt och säkert. Det är alltid bäst att följa tillverkarens instruktioner och rekommendationer för användning av din specifika airfryer.

NoraDahl.se är en gratis annonsfinansierad onlinekonsumenttidning som syftar till att hjälpa våra läsare att hitta rätt produkt till rätt pris genom vägledning och inspiration i värdeskapande, sponsrade artiklar. Urvalet av produkter görs baserat på tester, analyser och forskning, och artiklarna inkluderar produkter som erbjuds av våra kommersiella partners.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läsare

Scroll to Top